Прикажи скратен запис

dc.contributor.author Конески, Блаже
dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2021-07-13T07:06:23Z
dc.date.available 2021-07-13T07:06:23Z
dc.date.issued 1991
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/575
dc.format.extent 1 лист : ракопис ; 30 см mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.publisher [Б. и.] mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.title Дојранска елегија mk_MK
dc.type Ракопис mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Ракопис од авторот Белешка од авторот mk_MK
dc.subject.udc 821.163.3-1 mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 53610757


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ