Прикажи скратен запис

dc.coverage.temporal XX век mk_MK
dc.date.accessioned 2021-07-13T07:02:09Z
dc.date.available 2021-07-13T07:02:09Z
dc.date.issued 1987
dc.identifier.uri http://www.dlib.mk/handle/68275/574
dc.format.extent 1 фотографија ; 18 х 24 см mk_MK
dc.language Македонски mk_MK
dc.rights CC BY-NC-ND 3.0
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.title Блаже Конески mk_MK
dc.type Фотографија mk_MK
dc.rights.holder НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје
dc.note Насловот е даден од каталогизаторот Блаже Конески и Н.Н. лице пред училиштето "Ацо Шопов" во Скопје Запис на задната стр. на фотографијата со сино пенкало: "Пролетта 1987 пред учил. Ацо Шопов Ск" mk_MK
dc.title.subtitle Сликовна граѓа mk_MK
dc.subject.udc 77Конески, Б. mk_MK
dc.identifier.cobiss-net 53640453


Датотеки за записот

Записот се појавува во следните збирки:

Прикажи скратен запис

CC BY-NC-ND 3.0 Освен доколку е поинаку наведено, лиценцата за овој запис е CC BY-NC-ND 3.0

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ