Заборавена лозинка

  • Потврди е-пошта
  • Промени лозинка
  • Заврши

Впишете ја адресата на вашата е-пошта што ја користевте при регистрација во DLIB.MK. Потоа, ќе ви биде пратена порака со натамошни упатства.

  1. Внесете ја адресата на вашата е-пошта.

 Споделете

Прегледај

Мој профил

Следете нѐ